MAYBANK BAGI DUIT FREEE .Salam rakyat malaysia.. bila lagi nak duit free.. S

MAYBANK BAGI DUIT FREEE
.Salam rakyat malaysia.. bila lagi nak duit free..
Sekarang ni Maybank dah buat e-wallet yang dipanggil MAE.

Jom yang belum register..

Penangan aplikasi #maybank..main game dan dpt duit tau.

1. Kena download apps maybank dulu, kalau dah ada, boleh update dulu
APPS #MAYBANK yang sedia ada.
2. Log in, tekan dekat "Say Hello to MAE"
3. Daftar MAE, letak email, negeri dan invitation
code : 👉 zbz05071
Tekan confirm
4. Sampai kat topup MAE tu korg skip je, log out, pastu log in balik
5. Ok dah boleh main, tekan kat logo MONEY MAE-HEM tu, tekan la smua coin coin tu, jgn kena kat bom pulak, dapat DIAMOND dapat extra 5 saat

Duit hasil main game.. Auto masuk ke akaun korg tau 💪🏻💪🏻

Yang penting ini bukan SCAM tauu !! official dari maybank.. 😘

Apps MAE ni juga function untuk bayaq bil, shopping online dan banyak lagi lebih kurang macam boost..MAYBANK BAGI DUIT FREEE
.code... zbz05071
zbz05071
zbz05071
alhamdulillah rezeki...

Lihat Terjemahan

One thought on “MAYBANK BAGI DUIT FREEE .Salam rakyat malaysia.. bila lagi nak duit free.. S

Comments are closed.